Dárková sada Miluji KAKAO

Akce -10% Přírodní Poslední kusy skladem

Bewit Franchise s.r.o.

POSLEDNÍ SADA SKLADEM. Kakaové máslo má velice nízkou teplotu tání. Tato poslední sada má vnitřní tvar kakového másla v pytlíku již přizpůsobený tvaru pytlíku v jednom homogenním tvaru. Pytlík je mírně prosáknutý, ale to se děje vždy, když se výrobek dostane do teploty okolo 40 stupňů a máslo se rozteče. Sleva 10 % za to, že kakaové máslo není ve 100 % vzledové kvalitě.

Dárková sada pro opravdové milovníky KAKAA! A také pro ty, kteří kakao ještě nemilují. Protože od teď budou. Sada tří různých kakaových produktů, dárkově zabalená. Nejvyšší kvalita. Více

Kód produktu: P00058Doprava a platba

Původní cena 539 Kč. Ušetříte 10% (54 Kč) 485 Kč

Skladem
ks
(1 ks na skladě)
Bewit Franchise s.r.o.

POSLEDNÍ SADA SKLADEM. Kakaové máslo má velice nízkou teplotu tání. Tato poslední sada má vnitřní tvar kakového másla v pytlíku již přizpůsobený tvaru pytlíku v jednom homogenním tvaru. Pytlík je mírně prosáknutý, ale to se děje vždy, když se výrobek dostane do teploty okolo 40 stupňů a máslo se rozteče. Sleva 10 % za to, že kakaové máslo není ve 100 % vzledové kvalitě.

Dárková sada pro opravdové milovníky KAKAA! A také pro ty, kteří kakao ještě nemilují. Protože od teď budou. Sada tří různých kakaových produktů, dárkově zabalená. Nejvyšší kvalita. Více

Kód produktu: P00058Doprava a platba

BIO RAW kakaové boby

Pečlivě vybrané a vytříděné nejkvalitnější BEWIT BIO certifikované nepražené kakaové boby jsou sušeny na slunci (RAW) a fermentované na úroveň cca 90%.

Kakaové boby jsou semena z cca 30 cm velkých plodů jihoamerického středně vysokého stromu kakaovníku pravého. Kakaovníky rostou ve stínu větších stromů. Ke svému růstu potřebují stálé teplo a vlhko, pěstovat je tedy lze pouze v oblasti tropů. Kakaovník může současně kvést a plodit, sběr plodů je tedy možný i více než 9 měsíců v roce. Kakaové boby se suší přírodně na slunci.

Po staletí a tisíciletí patřily tyto boby k tomu nejlepšímu co nám příroda nabízí. Jsou superpotravinou, některými odborníky jsou dokonce označovány jako nejlepší superpotravina. Jejich latinský název Theobroma cacao znamená pokrm bohů. Nepražené kakaové boby obsahují široké spektrum minerálů, vitaminů, antioxidantů a dalších fytonutrientů. Obsahují velké množství biologického, lehce stravitelného hořčíku, který patří mezi jeden z nejdůležitějších a zároveň nejvíce nedostatkových minerálů. Jeho nedostatek v populaci je všeobecný. Nepražené kakaové boby jsou i nejbohatším zdrojem organické síry v přírodě. Bývají někdy řazeny mezi afrodiziaka. Na druhou stranu jsou vhodné a oblíbené i u dětí. Kakaové boby obsahují antokyany, což jsou přírodní rostlinná barviva fialové barvy. Jsou obsaženy například i v acai a borůvkách.

Kvalitní BEWIT kakaové boby navozují příjemný pocit harmonie, dobré tělesné kondice a duševní svěřesti a bdělosti.

Kakaové boby obsahují rovněž purinové sloučeniny – theobromin a v malém množství i kofein. Tyto látky mají díky své příbuznosti podobné účinky. Působení theobrominu je ale asi desetkrát jemnější než účinek kofeinu. Proto není třeba se obávat podobných efektů, ke kterým může docházet při pití kávy, jako jsou určitá „návykovost“ a “přestimulování organizmu”.

Můžete je jíst jako oříšky nebo přidávat k dalším pokrmům.

Složení: 100% BIO RAW kakaové boby

Původ: Peru

Balení: 250 g

Kakaové máslo, 200 G

100% přírodní kakaové máslo bez cukru a soli. Lze použít k přípravě domácích čokolád, koláčů, dezertů a sušenek. Své zastoupení má i ve slané kuchyni, jelikož je vhodné i na smažení.

Historie

Historie kakaových bobů sahá až do dob Májů a Aztéků, kteří jimi obohacovali různé pokrmy a pochutiny. Obzvlášť oblíbeným byl horký nápoj “chocolat“, který si připravovali ve slavnostních chvílích. Díky vysokému obsahu fytochemikálií a dalších tělu prospěšných látek je zřejmé, proč byly právě kakaové boby považovány za potravu bohů. Samotné kakaové boby byly tak cenné, že sloužily dokonce jako platidlo.

Původ a pěstování

Zemí původu je Peru, která díky své lokalizaci poskytuje kakaovníku ideální podmínky pro správný růst. Jelikož je kakaovník tropickou rostlinnou, daří se mu pouze v oblastech s vysokou teplotou a také vysokou vlhkostí vzduchu, která zde dosahuje až 80%. Tento stálezelený strom je velmi citlivý na sluneční svit a vítr, tudíž je pěstován pod stínem banánovníků, kokosových palem a jiných tropických stromů, které jsou proto nazývány kakaovníkovými matkami. K výrobě kakaového másla se používají semena známé jako kakaové boby. Semena slouží rostlinám především k rozmnožování. Z rozptýlených semen následně vyrůstají rostliny nové, a to je jeden z důvodu, proč jsou semena tak bohatá na živiny.

Postup výroby

Surovinou pro výrobu kakaového másla jsou kakaové boby. Vyloupáním a rozdrcením kakaových bobů vzniká tzv. kakaová hmota. Lisováním kakaové hmoty je získáno kakaové máslo světle žluté barvy. Po ztuhnutí je kakaové máslo ve formě nasekaných kousků – viz fotka na etiketě balení → prodejní balení.

Složení a vlastnosti

Kakaové máslo je rostlinný tuk vyznačující se lahodnou chuti a vůni. Jedná se o přirozený zdroj vitamínů, minerálů a dalších tělu prospěšných látek. Zastoupení jednotlivých mastných kyselin v kakaovém másle, se od ostatních rostlinných olejů liší. V závislosti na poměru obsažených nasycených a nenasycených mastných kyselin je kakaové máslo za pokojové teploty tuhé a taje při teplotách nad 28°C. V ústech se pozvolna rozplývá, a proto je ideálním tukem pro výrobu čokolád vysoké jakosti.

Návod k použití

Kakaové máslo lze použít k přípravě domácích čokolád, koláčů, dezertů a sušenek. Své zastoupení má i ve slané kuchyni, jelikož je vhodné na smažení.

Na závěr

  • Bez cukru
  • Bez soli
  • 100% přírodní výrobek
  • Vhodný pro vegany
  • Bez GMO
  • Složení: 100% theobroma cocoa seed butter (kakaové máslo)
  • Původ: Peru
  • Balení: 200 g

BIO RAW kakaové nibsy

BIO RAW kakaové nibsy jsou drcené nepražené kakaové boby zbavené slupek. Jsou vhodné prakticky pro každého, kdo chce svému tělu dopřát jednu z nejkvalitnějších superpotravin.

Pečlivě vybrané a vytříděné nejkvalitnější BIO certifikované nepražené kakaové boby jsou sušeny na slunci (RAW) a fermentované na úroveň cca 90%. Po staletí a tisíciletí patřily tyto boby k tomu nejlepšímu, co nám příroda nabízí. Jsou superpotravinou, některými odborníky jsou dokonce označovány jako nejlepší superpotravina. Jejich latinský název Theobroma cacao znamená pokrm bohů. Nepražené kakaové boby obsahují široké spektrum minerálů, vitaminů, antioxidantů a dalších fytonutrientů. Obsahují velké množství biologického, lehce stravitelného hořčíku, který patří mezi jeden z nejdůležitějších a zároveň nejvíce nedostatkových minerálů. Jeho nedostatek v populaci je všeobecný.

Nepražené kakaové boby jsou také nejbohatším zdrojem organické síry v přírodě.

Nepražené kakaové boby bývají někdy řazeny mezi afrodiziaka. Na druhou stranu jsou vhodné a oblíbené i u dětí. Kakaové boby obsahují antokyany, což jsou přírodní rostlinná barviva fialové barvy. Jsou obsaženy například i v acai a borůvkách.

Kvalitní BEWIT kakaové nibsy navozují příjemný pocit harmonie, dobré tělesné kondice a duševní svěžesti a bdělosti.

Kakaové nibsy obsahují rovněž purinové sloučeniny – theobromin a v malém množství i kofein. Tyto látky mají díky své příbuznosti podobné účinky. Působení theobrominu je ale asi desetkrát jemnější než účinek kofeinu. Proto není třeba se obávat podobných efektů, ke kterým může docházet při pití kávy, jako jsou určitá „návykovost“ a “přestimulování organizmu”.

Můžete je jíst jako oříšky nebo přidávat k dalším pokrmům. Jsou rovněž oblíbené u veganů a vyznavačů RAW a Paleo stravy.

Kakaové nibsy si v BEWIT vyrábíme sami z kakaových bobů. Máme tedy 100% kontrolu nad tím, jaké boby jsme použili a že k jejich úpravě došlo způsobem za studena a do výsledného produktu nebyla přimíchána žádná aditiva.

Složení: 100% BIO RAW kakaové boby, drcené

Původ: Peru

Balení: 150 g


ø výživové údaje

  Na 100 g
Energetická hodnota 2167 kJ / 524 kcal
Tuky 48 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 23 g
Sacharidy 10 g
– z toho cukry 2 g
Bílkoviny 13 g
Sůl 0,1 g

zdroj: www.bewit.love

Více se dozvíte ve vzdělávacím systému, který je pro registrované zákazníky zcela ZDARMA:

- jak se esenciální oleje vyrábějí

- jaké jsou základní zásady bezpečného používání esenciálních olejů

- možnosti používání esenciálních olejů

Dále:

- možnost dosáhnout trvalých slev a také budouvat svůj vlastní podnik

- přístup k týdenní, měsíčním a dalším slevovým akcím až -50%

Více informací, účinky, zkušenosti a hodnocení uživatelů najdete ZDE (doporučujeme registraci)